Tantra massage in Nijmegen

Een tantramassage is meer een ervaring dan een massage die "alleen" als doel ontspanning heeft. 
Deze massagevorm is onderdeel van een meer dan 4000 jaar oude levenshouding waarin je accepteert wat er is en er van daaruit positief mee om poogt te gaan  Hierbij wordt ook de seksuele natuur van de mens gerespecteerd (die mag er gewoon zijn). Volgens tantra is alles energie en seksuele energie is de sterkste daarvan.  Dat betekent niet dat een tantra massage een seksuele massage is. Het kan dat soort gevoelens oproepen, maar is geen doel. Dat klinkt misschien heel zweverig (en niet wat je gewend bent van Gewoon Ontspannen :-) ), maar dat is wel de essentie. 

De uitgangspunten van een tantrische massage zijn vertrouwen, overgavegelijkwaardigheid en doelloosheid.
Vertaald naar de massage; Je "moet" je veilig voelen, je probeert je volledig over te geven, we zijn gelijkwaardig en de massage heeft geen direct doel, wat er gebeurt, gebeurt er. 

Zoals ik een tantramassage geef heb ik het ontwikkeld op basis van mijn ervaringen en scholingen in verschillende tantra massagetechnieken en dat aangevuld met eigen ervaringen en ideeën over hoe zo'n massage nu een echte ervaring kan worden. 

Wat houdt zo'n massage dan in?

Als je bij me komt, bespreken we eerst  wat jij verwacht en wat je van mij kunt verwachten. We bespreken van te voren de grenzen, dit aangeven is tijdens de hele massage natuurlijk ook nog steeds mogelijk. Veiligheid is bij elke massage essentieel en helemaal bij deze intieme vorm. 

Vanuit de gelijkwaardigheid krijg je deze massage op een matras op de grond, in verband met de corona pandemie doe ik dit als je wilt op een massagetafel. Nadat je je hebt uitgekleed (de massage ontvang je in principe naakt) doe je een omslagdoek om (ook hierin zijn we gelijk). De massage start er mee om je zoveel mogelijk tot ontspanning en uit je hoofd (en dus in het hier en nu) te brengen. Daarna doe je jouw doek af en begint de massage.

Ik masseer je met natuurlijke olie,  afwisselend zacht en stevig, teasend en pittig, waarbij je hele lichaam wordt gemasseerd.  Ik gebruik zowel mijn handen/armen/lijf en soms veren/zachte doeken om jouw zintuigen verder te prikkelen.

Wat brengt een tantra massage me ?
Wat het met je doet is helemaal afhankelijk van wat je toelaat en hoe je in je vel zit. Als je voor het eerst komt is het vaak enorm spannend en kun je je nog niet zomaar overgeven. Dat gebeurt soms pas na meerdere keren.
Dan kan het heel diep ontspannend zijn, je veel energie geven of sensueel zijn of ... wat er maar met je gebeurt en waar je voor open staat. Het leuke is elke tantra massage weer een andere ervaring geeft. 
 

Ervaringen

Tamara (33):

Hi Denis,
Met mijn grote mond had ik zomaar een tantramassage bij je geboekt, omdat ik dat ook wel eens mee wilde maken. Je neemt gelukkig de tijd om uit te leggen hoe het werkt en geeft vertrouwen, het voelt veilig bij je. De massage was heerlijk zacht en liefdevol en soms ook sensueel en ja overal, dat was even wennen, maar eigenlijk ook heel natuurlijk, bijna hypnotiserend vond ik het. Het fijnst vond ik dat ik niets hoefde behalve het ervaren. Geen verplichtingen, niet het gevoel te hebben dat ik iets terug moet doen.  Ik heb genoten en kom graag nog eens terug!

Ellen (44)

Aanraken en aangeraakt worden is voor mij een belangrijk thema. Ik heb dan ook al met verschillende massagevormen kennisgemaakt, maar nog nooit met tantra. Daar was ik heel nieuwsgierig naar en ik vond het ook heel spannend. Doordat je vooraf heel goed afstemde en uitleg gaf voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik vond het verrassend dat het eigenlijk zo "gewoon" voelde. Door de echte warme aandacht kon ik helemaal genieten en ontvangen. Dankjewel!

Petra (50):
Dag Denis. Dank je wel voor de tantramassage.  Omdat ik single ben en hard werk ontbreek het nogal eens aan aanraking. Door deze massage kon ik me helemaal ontspannen en bij mijzelf komen. 
En je geeft deze massage op een hele integere en liefdevolle manier. 
Dank je wel voor deze mooie ervaring.


Tantra nu nog iets te spannend?

Vind je meteen een tantra massage toch nog te spannend (wat heel begrijpelijk is) zou je ook eerst voor een korte kennismaking van 45 minuten kunnen komen. Of een Lijf Experience‚Äč massage kunnen nemen. Hierbij leer je mij en mijn manier van masseren kennen.
Deze zijn "gewoon" op een massagetafel, dan is er veel minder fysiek contact, maar ervaar je wel wat een massage meer met je kan doen en  bespreken we eventueel wat een tantra massage precies inhoudt . 
Je kunt hier meer informatie vinden. 

Wat ook kan is het in 3 stapjes opbouwen. Als je interesse hebt kun je op onderstaande afbeelding klikken. 


Sorry mannen

Na een paar vervelende ervaringen met mannelijke klanten en mijn extra drempel die ik als heteroman al heb, heb ik besloten geen tantramassages of Lijf Experiences meer aan mannen te willen geven. 
Ik wil jullie voor tantramassages graag doorverwijzen naar Tijs Breuer van Neptunus Well Being, hij geeft speciale tantra massages voor mannen, zowel voor hetero als gay.  Ik ken hem als een rustige, zachte man met een hele brede scholing op dit gebied. 

 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Voor een volledige tantramassage neem ik ruim de tijd, deze duurt ruim 1,5 uur inclusief voor- en nabespreking, maar je kunt natuurlijk ook een iets kortere versie nemen of beginnen met een Lijf Experience. Als je meer wilt weten kun je me altijd bellen of WhatsAppen  of  hier je vraag stellen.
Wil je een afspraak maken, kan dat hieronder of kun je me op 06-29385269 bellen/WhatsAppen.