Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft een ontspannende en rustgevende werking zowel op jouw lichaam als geest. 
Massages zijn er in allerlei soorten en maten. De ene soort heel technisch, de andere probleemgericht en nog een andere zeer intuïtief.
Mijn massages zijn een mengvorm van de verschillende technieken (klassieke ontspanning, energetisch en intuïtief) die ik beheers, met daarbij jouw lijf en vooral ontspanning als uitgangspunt. Mijn massages zijn niet medisch of probleemoplossend van aard, maar helpen natuurlijk wel als je echte spanning hebt. 

Er staat een rustig muziekje op, de ruimte is lekker warm en ik geef je een rustige, kalme massage. Ik masseer je met warme olie, waarbij je onder een doek ligt, die ik alleen optil bij dat deel dat ik masseer.  Mijn doel is om jou twee tandjes slomer de deur uit te krijgen dan je binnenkwam! 
 


 

De massage

We maken even kort kennis en ik wil graag van je weten of je al ervaring hebt gehad met massage, wat je fijn vindt en wat niet.
Daarna mag je je uitkleden en op de massagetafel plaatsnemen. 
Ik masseer standaard met een olie met een lichte bloemengeur, die goed voor je huid is en die snel opneemt, maar je mag natuurlijk ook een olie zonder geur kiezen.
Je begint op je buik en ik begin bij je benen en je voeten en werk dan langzaamaan naar boven toe. Halverwege mag je omdraaien en ook daar masseer ik eerst je benen en voeten en werk dan langzaamaan naar boven toe. De massage is een rustige, kalme massage. Geen hard, stevig en snel kneedwerk, daar word je niet ontspannen van en kun je beter naar een sportmasseur of een Thaise salon gaan :-).

Hieronder kun je een afspraak maken, ik werk van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 10 en 22 uur. Ik werk op 2 avonden in de week en dus ook op zaterdag.