Lijf Experience 


Wil jij een massage aan die een tikkeltje uitdagender is dan een gewone ontspanningsmassage? Maar niet zo intiem als een tantra massage?
Dan is dit misschien iets voor jou. Deze massage is bedoeld als een belevenis voor je hele lichaam.  
 

Wat houdt de massage in?

Bij een Lijf Experience massage lig je op de massagetafel, er staat een passend muziekje op, ik masseer met lekker warme geurende olie zodat je helemaal in de stemming kunt komen voor een bijzondere belevenis.  

De massage is een mix van spannend en ontspannend. Ik masseer je (hele) lijf met mijn handen, armen, mijn lijf, maar ook met veren, doeken en meer. Dit om je te laten ervaren hoe je lijf reageert op allerlei verschillende prikkels. Zacht, teasend, stevig, kietelend, warm, koel enz.  En alles moet fijn zijn, misschien net op het randje (bijvoorbeeld een veer kan kietelen, maar ook op het randje van irritant zijn..), maar puur bedoeld als bijzondere ervaring. Snap je nog niet helemaal wat de massage inhoudt? Dat is precies de bedoeling, laat je verrassen ;)
 Jij hoeft niets, behalve te ervaren en te genieten van wat dit met jou en je lijf doet. Niet geschikt voor controlfreaks, of misschien juist wel ;)
 

Ervaringen

Anna (29)
Een ervaring die ik nog nooit eerder heb beleefd en voor herhaling vatbaar! Ik had geen idee wat ik kon verwachten want 'experience' verklaart niet meteen de inhoud van de massage, maar het was echt tof! Geen standaard massage, maar een massage vol verrassende elementen waardoor je zintuigen worden geprikkeld! Aanrader!

Sandra (43)
Ik heb net een Lijf Experience gehad bij Denis. Het was heel fijn, een soort ontdekkingsreis voor je zintuigen! Verrassend, speels, zacht, af en toe opwindend, verbindend en ontspannend. 

Jacqueline (53)
Het was een hele prettige ontdekkingstocht in vertrouwen, dat gun ik iedereen.


De massage duurt een uur, maar je kunt ook een keer komen kennismaken, net als bij al mijn andere vormen, 45 minuten voor €25,- 

 

 


Wil je nog meer weten, kun je me appen of bellen op 06-29385269 of even een berichtje via de site sturen hier.
Een afspraak boeken kan hieronder.